Autoramen tinten

Autoruiten Tinten
Wanneer je je auto laat blinderen door Univers Reklame, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerder gekleurd wordt. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Wij bieden je verschillende tinten om uit te kiezen, namelijk met 5, 15, 20, 30, 35, 50 en 70% lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe jouw auto eruit komt te zien en welke tint het best past bij jouw vraag. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie doorlaat. Dus hoe lager het getal hoe donkerder de folie. 

De warmte- en zonwerende werking van raamfolie?
Raamfolie is een perfecte manier voor het terugdringen van de zonnewarmte en UV-straling in je auto. Op ten duur zorgt UV-straling voor het verkleuren van je interieur. Laat je autoruiten blinderen en vergroot de privacy in je auto met privacy glas.werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. 

 

Wij kunnen natuurlijk ook ramen van een huis, pand, werkplaats, schuur, caravan etc tinten. De folie is geschikt voor alle soorten ramen.

autoramen tinten
autoramen tinten