Wie zijn Wij

Naast onze drukke werkzaamheden bij Univers Reklame, vinden wij het heerlijk om te genieten en te reizen. Arie is begonnen bij een reclamebedrijf in Alkmaar, zijn volgende stap werd bij een zeefdrukkerij in Heerhugowaard, daarna nog een paar jaar bij een tentoonstelling- en decorbedrijf in Twisk waar hij decors heeft geschilderd voor o.a. Joop van der Ende en het aankleden van feesten zoals 100 jarig bestaan van Albert Heijn zodat hij alle facetten van de reclame wereld onder de knie heeft. Hierna begon hij als freelancer. Waarna hij inmiddels 35 jaar geleden zijn eigen bedrijf Univers Reklame is gestart. (signmaker)

Hetty is 15 jaar terug bij Univers Reklame gekomen en heeft het reclamevak geleerd, daarvoor zat ze in de administratie waar ze haar creatieve gevoel niet in kwijt kon. Nu is ze lekker bezig om iets zichtbaar met haar handen te maken en het leuke is dat je later langs de weg allemaal dingen tegenkomt wat je hebt geproduceerd. Onlangs heeft ze nog een cursus ramen tinten gevolgd omdat dit regelmatig word gevraagd.

Het is leuk om alle aspecten op reclamegebied aan je klant te kunnen aanbieden zodat ze niet meer zelf hoeven te zoeken.

Autowrap
fiat